top of page

Photography & More

Bilder New Mill FC 09/10

Här hittar du länkar till galleriet från fotograferingen av New Mill FC 09/10. Lösenordet är de fyra sista siffrorna i det telefonnummer du angav vid godkännande av gdpr och publicering. Har du inte gjort det ännu? Fyll i formuläret så ordnar vi det så snart som möjligt. Både formuläret och länkar till gallerierna hittar du här. Hör av dig vid minsta fundering. Bilderna är lätt bildbehandlade och valda favoriter och beställda bilder får sig en omgång retusch/kärlek för att ta bort till exempel störande moment i bakgrund o.dyl.

​​

Inför Fotografering

Fyll i dina uppgifter nedan för att godkänna lagring av bilder och eventuell publicering i New Mill FC:s kommunikationskanaler.

Lagtillhörighet
Jag godkänner att bilderna publiceras i föreningens verksamhet i/på:
3. Alice Enander
4. Hillevie
8. Filippa
10. Olivia Nilsson
11. Olivia Rautio Karlsson
14. Ellen V
15. Tindra
16. Alice R
17. Alice B
18. Cornelia
19. Alicia

Vad ska jag göra nu?

Kanske du undrar? Din första uppgift är att välja ut en bild som laget kommer att använda på till exempel laget.se och i SvFF:s app "Min Fotboll". I sann demokratisk anda får vi alla själva vara med och bestämma vilken bild vi vill ska pryda dessa medier. Sen är det helt upp till dig. Vill du, så har du möjilghet att köpa dina egna kopior av bilder. Antingen framkallade eller digitala. Eller varför inte en tavla eller kanske till och med en fototapet? Kika i galleriet först och främst.

BR2A3749_Web_.jpg

När du har hittat din favorit. Hjärtmarkera den direkt i galleriet och klicka sedan på meddela fotograf (på mobil är det ikonen med ett litet flygplan)  och skriv ett kort meddelande att det är gjort. Du kan skapa hur många listor du vill i galleriet om du vill spara dina favoriter till annat också. Och får du inte till det... då är det bara att skicka ett mejl the old fashioned way. Allt löser sig

Och just det....

bottom of page