top of page
  • Facebook
  • Instagram
Bokningsbar med kort varsel redan nu
Bakgrund & Möjlighet

Jag har arbetat med bostads- och inredningsfotograferingar i snart sju år. I perioder har jag gjort det på deltid, och i perioder har det blivit mer än heltid. De senaste tre åren har bostadsfotograferandet varit den största delen av mina dagar, och under de åren har jag fotograferat en bra bit över tusen objekt. Jag tror på att ge en bra upplevelse för säljaren för bostaden och brinner för att ge service på plats. För vi vet alla att det är en stor affär med många orosmoment. Så fotograferingen ska verkligen inte vara något annat än en trevlig stund. Och resultatet av bilderna är precis lika viktigt. 

Jag använder mig av olika tekniker vid fotograferingarna för att skapa de bilder som passar bäst för ert bildspråk, och för att göra bostaden rättvisa. Oavsett om det är hybrid, hdr, "flambient" eller annat. Redigeringen gör jag själv för att skapa känslomässigt engagemang i slutresultatet. 

Utöver foto finns även möjighet till film, drönarfoto och planritning. Jag jobbar över hela Stockholms, och Södermanlands län.