top of page
BR2A3997-EDT_Web_.jpg

Bostadsfoto

Läs mer & boka din fotografering här

I behov av bostadsfoto?

Med mångårig erfarenhet från branschen vet jag hur den fungerar, och jag ser till att bostaden presenteras på allra bästa sätt. Med egen redigering och snabba ledtider levereras professionella bilder snabbt – redan samma dag om nöden kräver. Basen är i Nykvarn, men jag arbetar i hela Stockholms och Södermanlands län. Hör av dig så testar vi...

Frågor innan du bokar?

BR2A4571-HDR-1.jpg

Du kan ju alltid kolla in lite referensobjekt här

Jag har arbetat med bostads- och inredningsfotograferingar i snart sju år. I perioder har jag gjort det på deltid, och i perioder har det blivit mer än heltid. De senaste tre åren har bostadsfotograferandet varit den största delen av mina dagar, och under de åren har jag fotograferat en bra bit över tusen objekt. Jag tror på att ge en bra upplevelse för säljaren för bostaden och brinner för att ge service på plats. För vi vet alla att det är en stor affär med många orosmoment. Så fotograferingen ska verkligen inte vara något annat än en trevlig stund. Och resultatet av bilderna är precis lika viktigt. 

Jag använder mig av olika tekniker vid fotograferingarna för att skapa de bilder som passar bäst för ert bildspråk, och för att göra bostaden rättvisa. Oavsett om det är hybrid, hdr, "flambient" eller annat. Redigeringen gör jag själv för att skapa känslomässigt engagemang i slutresultatet. 

Utöver foto finns även möjighet till film, drönarfoto och planritning. Jag jobbar över hela Stockholms, och Södermanlands län. 

Bakgrund & Möjlighet

 • 15-20 bilder


  1 tim. 30 min.

 • 20-30 bilder


  1 tim. 30 min.

 • 15-25 bilder


  2 tim.

 • 25-35 bilder


  2 tim.

 • 5-10 bilder


  45 min.

 • 5-10 bilder


  45 min.

bottom of page