top of page
2019-11-19_Starrbäcken-810-Redigera.jpg

Förskolefotografering

2023

Fotografering för dig som har barn i Järnas förskolor. Fotograferingen sker på Konvaljens förskola 28,29 & 30 November mellan ca 14:00–18:00. (Bokningsbara tider syns i nästa steg). Ett perfekt tillfälle att säkra årets julklapp, eller för att sätta upp på väggen hemma. Fotograferingen tar cirka 10 minuter/barn och du väljer själv dina favoritbilder från fotograferingen. I priset ingår, förutom fotograferingen, även en framkallad bild (20x30 cm) hem i brevlådan, eller en digital fil i högsta möjliga upplösning. Du kan självklart välja fler bilder och fler format till förmånliga priser. 

Fotografering Förskola

Bildlänkar

Här hittar du länkar till ditt personliga galleri. Som lösenord anger du de fyra sista siffrorna i det telefonnummer du angav vid bokningstillfället. Hör av dig vid konstigheter. Undrar du över något är det bara att höra av dig. Jag kommer inom kort även publicera svaren på de vanligaste frågorna.

Vinn bilder

Jag strävar alltid efter att bli bättre och uppskattar all form av feedback. Dela med dig av din upplevelse av fotografering och resultatet och var med och tävla om ett bildpaket från fotograferingen.

Berätta vad du tycker – Vinn bilder

Alltid roligt att hörs hur bilderna tas emot. Gör man något bra vill man fortsätta att göra det, och gör man något mindre bra vill jag veta hur jag kan förbättra mig. Tacksam för alla ord och tankar.

Betyg
Jag ger fotografen tillåtelse att publicera bilder för egen marknadsföring på www.iampeter.se och ev. sociala medier.
Ja
Nej
1. Theodor
2. Emilian & Lias
3. Milo & Vince
4. Jennifer & Elias
7. Casper & Elton
8. Ronja & Leia
9. Decibel & Dewin
10. Alexander & Arnold
11. Leonel
12. Emilia
13. Wilma & Jack
14. Herje & Idun
15. William
16. Lilo & Matheus
17. Arwid, Olle & Agnes
18. Lovis & Vide
22. Otto & Lova
23. Gustav
24. Emma & Lova
27. Olivia
28. Hollie & Charlie
 • Vad ingår?
  I den bokade fotograferingen ingår en digital fil i högsta upplösning, eller en framkallad bild i formatet 20x30 cm. Har du bokat syskonfotografering ingår det dubbla. Dvs två digitala filer alternativt två framkallade bilder 20x30.
 • Hur beställer jag extra bilder?
  Du kan beställa bilder direkt i galleriet genom att klicka på knappen "Köp". Det går precis lika bra att beställa manuellt i form av ett mejl eller sms. Beställer du manuellt så är det smidigast om du gör en ny favoritlista i galleriet och skickar via "Meddela fotograf". Alternativt anger du filnamnen i ett mejl/sms.
 • Är bilderna färdigredigerade?
  Nej. Bilderna har endast genomgått en enkel bildhantering och beskärning för att snabbt kunna presenteras på ett bra sätt. Färgnivåer, eventuella störande moment i form av skrynklig bakgrund eller blixtar kommer att redigeras bort till det färdiga resultatet. Viss enkel retusch genomförs eventuellt per automatik, men större förändringar görs enbart efter önskemål.
 • Hur beställer jag de bilder som ingår?
  Det smidigaste sättet är att skapa en favoritlista i galleriet med den/de bilder du önskar. Klicka sedan på "Meddela fotograf" för att skicka ett kort meddelande. *update* Nu finns det möjlighet att göra beställning för de inkluderade bilderna som ett "package" direkt i galleriet. Klicka bara på det relevanta paketet och följ instruktionerna. Har du en beställning där du beställer fler bilder än de som ingår gör du en separat beställning, alternativt använder du rabattkoder i din beställning. Rabattkoderna är som följer: För framkallade bilder (20x30): Singel – KONVALJENP Syskon - KONVALJENPS För Digitala filer: Singel - KONVALJEND Syskon - KONVALJENDS När du anger koden dras summan av för de inkluderade bilderna.
 • Kan jag betala med Swish?
  Det går absolut bra, men hanteringen blir manuell i båda ändar. Skapa en favoritlista, eller notera filnamn och skicka dessa till peter@iampeter.se. Betala sedan summan via Swish till 0705556292 så får du bilderna skickade manuellt till dig.
 • Var hittar jag bilderna?
  Du hittar bilderna i galleriet via den här länken: SWEDISH ELITE HOCKEY CHALLENGE
 • Varför har bilderna vattenstämpel?
  Bilderna har vattenstämpel för att förhindra otillåten spridning. Dessa får inte postas i exempelvis sociala medier utan fotograferas tillåtelse. Köpta bilder har ingen vattenstämpel vid nedladdning.
 • Går det att beställa utskrifter av bilderna?
  Absolut. I dagsläget finns inte valet i listan, men kommer inom kort. Alternativet är att köpa högupplösta digitala filer och göra egen framkallning hur många gånger som helst.
 • Hur beställer jag bilder?
  TIPS! Gå igenom bilder och skapa en lista med dina favoriter genom att klicka på hjärtat i bilden. Då skapas en lista med favoritbilder automatiskt. De bilderna kan du lätt återkomma till och filtrera efter när du gör din beställning. Favoritlistan sparas på den mejladressen du använder vid inloggningen. Du beställer smidigast direkt i galleriet. Antingen genom att klicka direkt på "Köp"-knappen i bilden. Välj produkt exempelvis Single Image Lo Res. Vill du beställa ett paket (exempelvis 4 för 3 - klicka då på packages och välj låg- eller högupplöst och välj dina filer.

Julklappserbjudande från Ylva

Kanske har ni redan träffat barnen på förskolan Skräckis? Om inte så är det mitt tips att ni gör det nu. Fantastiska berättelser om monsterbarn som är mer lika oss människor än vad man kan ana. Böckerna finns till försäljning till specialpris under fotograferingen och bokar man i förväg kan man få en personlig hälsning av Ylva.

Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.

Fotograferingen

Fotograferingen sker i studiomiljö med enfärgad bakgrund. Det tar cirka 10 minuter och under den tiden tas olika varianter av bilder beroende på barnets vilja, humör och känsla. 

Bokningen

Bokningen sker direkt på hemsidan, eller genom kontakt till mig. Antal tider är begränsade och "Drop In" erbjuds endast vid mån av tid, eller obokade tider. 
 

Vad händer sen?

Bilderna som tas läggs upp i ett lösenordsskyddat galleri där ni i lugn och ro kan välja era favoriter. Gör du ditt val inom 10 dagar efter fotograferingen garanteras leverans innan jul. En bild, 20x30 cm ingår, men ni kan själkvlart välja fler format och favoriter till förmånliga priser.

Betalning/Avbokning

Betalning av fotografering inklusive framkallad bild (20x30 cm) görs vid bokningstillfället. Avbokning sker senast 48 timmar innan fotograferingstillfället. Om förhinder uppstår på fotodagen kan betalningen användas i en kompletterande fotografering i studio på annan plats. Betalning sker med betalkort eller swish.

Syskonfotografering

Många har syskon i förskolan, eller kanske vill ni ta med de äldre syskonet som redan har lämnat förskolan. Boka då istället syskonfotografering och få lite mer tid och såklart en extra bild.

Digitala Filer

Vill ni inte ha en framkallad bild kan ni istället byta ut den mot en digital fil i högsta möjliga upplösning. Den bilden kan ni sen framkalla hur många gånger ni vill och i många olika format.

Frågor/Funderingar/Önskemål

Är det något ni undrar över, eller om ni har några specifika önskemål? Tveka inte att kontakta mig. Antingen skriver ni ett meddelande direkt i chatten här på sidan eller fyller i kontakformuläret här

Hur bokar jag?

Du bokar fotograferingen direkt här på sidan. Klicka på den tjänst du vill ha, välj tid, betala och sen ses vi på Konvaljens förskola antingen den 28:e, 29:e eller den 30:e november. Det blir kul! /Peter

bottom of page