• Facebook
  • Instagram
Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.
Fotografering Förskola

Fotografering för dig som har barn i Järnas förskolor. Fotograferingen sker på Starrbäckens förskola 16,17 & 18 November mellan 14:30–17:45. Ett perfekt tillfälle att säkra årets julklapp, eller för att sätta upp på väggen hemma. Fotograferingen tar cirka 10 minuter/barn och du väljer själv dina favoritbilder från fotograferingen. I priset ingår, förutom fotograferingen, även en framkallad bild (20x30 cm) hem i brevlådan. Du kan självklart välja fler bilder och fler format till förmånliga priser. 

Ange ditt intresse för ytterligare fotodagar

Tack för ditt intresse, jag återkommer så snart jag kan.

Anna

Superbra, du motiverar barnen på ett bra sätt, så att de står i fokus.
Jag tittar inte på tiden, känns som du tar den tid som behövs för just mina barn.

Marie

Jätte nöjd med fotograferingen, att du lät det ta den tid som behövdes och var väldigt tillmötesgående, svarade på barnens olika frågor och hittade på lite bus för att få till roliga och levande bilder. Jag önskade "gruppbild" på mina två barn vilket gick toppen, uppskattar att du tog egna bilder på barnen oxå, jätte fina bilder.

Angelica

Fantastiska bilder! Peter fick vår son att agera naturligt framför kameran. Vår sons personlighet syntes i varje bild. Bra jobbat!

Susanna

Trevlig fotograf som gjorde sitt bästa för att fånga vår 1.5-årings uppmärksamhet! Super nöjd med bilderna. Smidigt att genomföra bokningen och bra service med vägbeskrivning på sms. Tack!

Sara

Du får verkligen barnen att slappna av. Och bilderna du tar är så levande och fångar verkligen hur barnen är på riktigt

Erica

Jag upplevde fotograferingen som väldigt positiv. Du möter barnen med respekt och glädje vilket också gör att de vågar mer. Som förälder känns det också lätt att hjälpa till då du fångar upp och uppmuntrar försöken.

"Sagt om tidigare fotograferingar"

Fotografering Starrbäcken 16-18/11 - 2021

Fotograferingen

Fotograferingen sker i studiomiljö med enfärgad bakgrund. Det tar cirka 10 minuter och under den tiden tas olika varianter av bilder beroende på barnets vilja, humör och känsla. 

Bokningen

Bokningen sker direkt på hemsidan, eller genom kontakt till mig. Antal tider är begränsade och "Drop In" erbjuds endast vid mån av tid, eller obokade tider. 

Vad händer sen?

Bilderna som tas läggs upp i ett lösenordsskyddat galleri där ni i lugn och ro kan välja era favoriter. Gör du ditt val inom 14 dagar garanteras leverans innan jul. En bild 20x30 cm ingår, men ni kan självklart välja fler format och favoriter till förmånliga priser. 

Betalning/Avbokning

Betalning av fotografering inklusive framkallad bild (20x30 cm) görs vid bokningstillfället. Avbokning sker senast 48 timmar innan fotograferingstillfället. Om förhinder uppstår på fotodagen kan betalningen användas i en kompletterande fotografering i studio på annan plats. Betalning sker med betalkort eller swish.

Syskonfotografering

Många har syskon i förskolan, eller kanske vill ni ta med det äldre syskonet som redan har lämnat förskolan. Det går också bra. Då bokar ni istället syskonfotografering och får lite mer tid och en extra bild per barn. 

Digitala filer

Vill ni inte ha en framkallad bild kan ni istället byta ut den mot en digital fil i högsta möjliga upplösning. Den bilden kan ni framkalla hur många gånger ni vill och i många olika format. 

Frågor/Funderingar/Önskemål

Är det något ni undrar över, eller om ni har några specifika önskemål? Tveka inte att kontakta mig. Antingen skriver ni ett meddelande direkt i chatten här på sidan, eller fyller i formuläret här

Hur bokar jag

Du bokar fotograferingen direkt här på sidan. Klic