top of page

2024  - NYKÖPING

Swedish Elite Hockey Challenge

 • Vad ingår?
  I den bokade fotograferingen ingår en digital fil i högsta upplösning, eller en framkallad bild i formatet 20x30 cm. Har du bokat syskonfotografering ingår det dubbla. Dvs två digitala filer alternativt två framkallade bilder 20x30.
 • Hur beställer jag extra bilder?
  Du kan beställa bilder direkt i galleriet genom att klicka på knappen "Köp". Det går precis lika bra att beställa manuellt i form av ett mejl eller sms. Beställer du manuellt så är det smidigast om du gör en ny favoritlista i galleriet och skickar via "Meddela fotograf". Alternativt anger du filnamnen i ett mejl/sms.
 • Är bilderna färdigredigerade?
  Nej. Bilderna har endast genomgått en enkel bildhantering och beskärning för att snabbt kunna presenteras på ett bra sätt. Färgnivåer, eventuella störande moment i form av skrynklig bakgrund eller blixtar kommer att redigeras bort till det färdiga resultatet. Viss enkel retusch genomförs eventuellt per automatik, men större förändringar görs enbart efter önskemål.
 • Hur beställer jag de bilder som ingår?
  Det smidigaste sättet är att skapa en favoritlista i galleriet med den/de bilder du önskar. Klicka sedan på "Meddela fotograf" för att skicka ett kort meddelande. *update* Nu finns det möjlighet att göra beställning för de inkluderade bilderna som ett "package" direkt i galleriet. Klicka bara på det relevanta paketet och följ instruktionerna. Har du en beställning där du beställer fler bilder än de som ingår gör du en separat beställning, alternativt använder du rabattkoder i din beställning. Rabattkoderna är som följer: För framkallade bilder (20x30): Singel – KONVALJENP Syskon - KONVALJENPS För Digitala filer: Singel - KONVALJEND Syskon - KONVALJENDS När du anger koden dras summan av för de inkluderade bilderna.
 • Kan jag betala med Swish?
  Det går absolut bra, men hanteringen blir manuell i båda ändar. Skapa en favoritlista, eller notera filnamn och skicka dessa till peter@iampeter.se. Betala sedan summan via Swish till 0705556292 så får du bilderna skickade manuellt till dig.
 • Var hittar jag bilderna?
  Du hittar bilderna i galleriet via den här länken: SWEDISH ELITE HOCKEY CHALLENGE
 • Varför har bilderna vattenstämpel?
  Bilderna har vattenstämpel för att förhindra otillåten spridning. Dessa får inte postas i exempelvis sociala medier utan fotograferas tillåtelse. Köpta bilder har ingen vattenstämpel vid nedladdning.
 • Går det att beställa utskrifter av bilderna?
  Absolut. I dagsläget finns inte valet i listan, men kommer inom kort. Alternativet är att köpa högupplösta digitala filer och göra egen framkallning hur många gånger som helst.
 • Hur beställer jag bilder?
  TIPS! Gå igenom bilder och skapa en lista med dina favoriter genom att klicka på hjärtat i bilden. Då skapas en lista med favoritbilder automatiskt. De bilderna kan du lätt återkomma till och filtrera efter när du gör din beställning. Favoritlistan sparas på den mejladressen du använder vid inloggningen. Du beställer smidigast direkt i galleriet. Antingen genom att klicka direkt på "Köp"-knappen i bilden. Välj produkt exempelvis Single Image Lo Res. Vill du beställa ett paket (exempelvis 4 för 3 - klicka då på packages och välj låg- eller högupplöst och välj dina filer.

Bilder från Swedish Elite Hockey Challenge

Här hittar du bilder och svar på de vanligaste frågorna kring beställningar och annat. Bilder uppladdas kontinuerligt. För tillfället ligger alla bilder samlat, men inom kort kommer bilderna mappas till respektive lag/match. Har du frågor du inte får svar på på den här sidan, tveka inte att höra av dig här:

Nu är bilderna mappade per match. Och saknar du någon bild, så tveka inte att höra av dig. 

Bilder senast uppdaterade för 1-3/7  7/7 (100%)

Bilder senast uppdaterade för 4-6/7 - 7/7 (100%)

bottom of page