Bilder förskolefotografering 2019 - Nykvarn

INFORMATION

Först och främst, stort tack för roliga stunder i studion. Jag tycker att alla barn (och föräldrar) skötte sig utmärkt och hjälpte till att se till att fotografering flöt på som det skulle. Att någon gråter och är arg skapar bara en dynamik och ofta lite mer känslosamma bilder. ;) 

Här nedan hittar ni en länk till det galleri som gäller ert/era barn. Gallerierna är lösenordsskyddade och länk skickas via sms löpande, så fort galleriet är färdigt. 

Men först lite information: 

1. I din bokning ingår framkallning av två ark i A4-format. Antingen 2 A4 eller 4 st A5. Det går också bra att kombinera med 1 A4 och 2 A5. Till dessa väljer du upp till 2 av dina favoriter i galleriet. 

2. Bilderna har nu en lätt bildhantering och kommer efter beställning att behandlas ytterligare. Det innebär till exempel att bakgrunden kommer att bli enhetlig och eventuellt störande moment som finns där nu försvinner. För tidsvinst har detta inte gjorts ännu. Jag gör ingen retuschering på barnfotograferingar om det inte är ett starkt och motiverat önskemål från er föräldrar. 

3. För att göra ditt val. Klicka på hjärtat i galleriet (de sparas då till en favoritlista). När du är färdig går du in på din lista genom att klicka på hjärtat i övre högra hörnet och klickar på meddela fotograf. I det meddelandefältet skriver du vilken av storlekarna du vill ha av de olika filnamnen. 

4. Önkar du beställa fler bilder? Andra format? Digitalt? I galleriet finns möjlighet att köpa prints och digitala filer. Har du andra önskemål eller frågor. Då är det bara att höra av sig via mejl eller sms till peter@iampeter.se och 070 555  62 92. 

5. Det är inte tillåtet att posta bilderna med vattenstämpel i sociala medier eller liknande. 

6. Jag har samlat vanliga frågor på den här sidan och fyller på den efter behov. 

7. Och återigen. Är det något ni undrar över. Tveka inte att höra av er. 

8. Ytterligare ett tack. ;) 

 

©2019 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.