Södermanland 2019

Tavla TV-pucken 2019

500,00 krPris

Fotografering

Under måndagens fotografering bjöds det på många skratt då det var ett glatt och härligt gäng som tog plats framför linsen. Här kommer lite information kring bilderna, hur de kan beställas och lite annat smått och gott. 

För att skynda på processen lite har jag gjort en enkel bildbearbetning på bilderna i galleriet. Vid beställning ges ytterligare omsorg på bilderna, och störande moment tas bort och färg och skuggor rättas till. Det finns möjlighet att köpa bilderna både som prints och digitalt (högupplöst eller för sociala medier). Prisuppgifter finns i galleriet och uppdateras på denna sida inom kort. Tänk på att bilderna som ligger i galleriet är i låg upplösning och med vattenstämpel, och det är inte tillåtet att publicera dessa utan min, fotografens tillåtelse. I galleriet ges möjligheten att betala med kort. Vill du hellre betala med swish, går det också bra. Markera dina favoriter genom att trycka på hjärtat och märk din swish med den e-post du använde när du loggade in i galleriet samt typ av bilder du vill ha. Swish betalas till 070 555 62 92. 

Bilder laddas upp under tisdagkvällen och nås via ett separat galleri via länken nedan. Har du några frågar kontakta mig här eller skriv i chatten. 

Tack för en superkul måndag och stort lycka till i helgens kvalmatcher!

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0