top of page
  • Facebook
  • Instagram

Angelica

Helt fantastiskt - du fick otroligt fina bilder på vår dotter som oftast inte sitter still i mer än 2 sekunder. Hon hade dessutom jätteroligt. Tack så jättemycket!

Desire

Jag tyckte det gick superbra. När dottern till en början bara grät och skrek trodde jag att det var kört men du lyckades vända på det helt och fick till flera fina bilder på båda barnen.

Patrycja

Peter är bäst! Vi är så glada & nöjda.! Tack för fantastiska bilder på vår prins! Ett minne för livet och bilder som vi inte kan sluta titta på 🥰 Rekommenderar starkt !

Emma

Min tvååring var jätteledsen och ville inte alls fotograferas. Peter var otroligt lugn och tålmodig och tog det stegvis. Det slutade med att vi fick några superfina bilder! Stort tack!

Angelica

Superbra fotografering. Trots en snabb fotografering så hann Peter bygga upp en relation till hela familjen vilket resulterade i trygghet för barnen. Toppen att det från början gjordes klart att barnen bestämmer mest över fotostunden. Det var en rolig stund och barnen var supernöjda och stolta över bilderna. Citat från mellantjejen på 4 år "Alla var fina men bäst är de på mig själv"

Kommer inte på något negativt att säga, skulle väl möjligen vara att den fysiska platsen var lite trång och sandig.
Troligtvis inget du kunnat påverka.

Tusen tack igen.
Mvh
Familjen Ödling

Andreas

Superbra! Du var mycket bra på att fånga barnens uppmärksamhet och få dem att känna sig duktiga och inkluderade. Jag var mycket imponerad och det gick så mycket bättre än vad vi förväntade oss!