• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Ny bok, nya pressbilder

Det börjar säkert kittla i många fantasyfans mellan 6-13 år just nu. I sommar kommer den fjärde delen om landet Ylvania av Ylva Hällen. Boken har titeln "De bortglömdas stad" och släpps i sommar.


I och med släppet och en del andra uppdrag behövde Ylva lite nya pressbilder till förlaget Bonnier Carlsen. Som vanligt en ära att få göra den här typen av uppdrag och det skapades magi även den här gången. En hektisk dag som resulterade i flera olika typer av bilder. Och många bilder blev det. Det är inte lätt att välja ut 6-7 stycken av de åtskilliga som hamnade på "kamerarullen".


Man gör ett första urval, för att sedan gå vidare och göra det urvalet smalare. Och då händer det att man i princip aldrig ser de bortvalda bilderna igen. Ibland får jag för mig att titta igenom dem och man hittar nästan alltid nya favoriter. Som den här bilden. Som pressbild fungerar den kanske inte, men för mig så har den så mycket. Det är ett minne, en stund av fotograferingen. Ett skede någonstans mitt i, som alltid kommer att påminna mig om det.


Jag älskar outtakes.
8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla