Vinnare av presentkort

Först och främst vill jag tacka för all feedback som inkommit. Utan feedback är det svårt att utvecklas. :) Totalt var det 17 av er som fyllde i formuläret och därmed automatiskt var med och tävlade om 500:- i presentkort att använda till att ge bort, fotograferas på nytt eller använda till att beställa lite fler bilder med.


Jag la alla namn i en numrerad lista och satte dem i en tombola på Google. Och så här blev det:


Så jag säger grattis till Sara till presentkortet och hoppas det kommer till användning. :) Mer information kommer via mejl. Ni andra går inte helt lottlösa. Jag kommer snart skicka ut ett erbjudande även till er.Grattis Lennox till vinsten.

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0