Ungar, ungar och åter ungar....

Nu har jag hjälpt till att skaffa julklappar till mormor och morfar och farmor och farfar för flera familjer i Järna-trakten. Under två tillfällen har jag nämligen fotat förskolebarn från Järnas förskolor. Det blev intensivt, men också väldigt kul att se det färdiga resultatet och alla glada miner. Jag menar... varför anlita skolfotoföretagen när man kan få, i alla fall enligt mig, lite roligare och bättre bilder?
Det finns fortfarande tid att boka in fotografering så du också får den perfekta julklappen att ge bort den 24:e – en inramad bild på barnen, eller varför inte på dig själv?


Glad Lucia!

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0