TV-Pucken 2019

I början av veckan hade jag äran att få fotografera årets upplaga av Södermanlands TV-puckstjejer. Det blev en bokning med relativt kort varsel, men givetvis ville jag hjälpa till att få tjejerna att synas inför kval- och finalspel.


Det blev en kul kväll och tjejerna levererade. Nu hoppas jag att de levererar lika bra på isen i helgens kval och att de kniper en plats till finalspelet i Leksand senare i höst (31/10-3/11).
Lycka till tjejer. Med den glädje och sammanhållning som jag fick uppleva kommer att ta er långt.

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0