Snart är det dags för TV-pucken

I helgen, eller snarare bestämt nu på torsdag, börjar slutspelet i TV-pucken i Leksand och Falun. Och för första gången får även tjejernas turnering samma namn som killarnas. Den tidigare Stålbucklan blir alltså TV-pucken även för tjejerna.


För inte så länge sedan hade jag äran att fotografera tjejerna i Södermanland och självklart håller vi en extra tumme för dem den här helgen. Även killarna i Södermanland kvalificerade sig och visst vore det kul med en dubbel Sörmländsk seger i denna historiska TV-puck.Några av tjejerna i Sörmlands tv-puckslag

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0