• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Spontan fotografering på en söndag

Efter att min dag inte riktigt blev som planerad och jag fick en massa tid över. Det i kombination med att jag inte riktigt pallade att dra igång något av de projekt som jag behövde göra (pga värmen) så fick jag en spontan idé. Jag hade liksom lite fotoabstinens. Så jag skrev ett inlägg i den lokala facebookgruppen i Nykvarn för att kolla om någon var intresserad att göra en plåtning mot kvällen. Temat skulle vara vatten.

med den korta framförhållningen så var intresset stort, och den som var snabbast på bollen, var flexibel och hungrig, var en herre vid namn Tomas Wedin.

så vi tog oss ut till Sandtorpsbadet i Nykvarn där jag ville genomföra några idéer och kort därefter hade vi fått oss ett varsitt dopp och ett göng härliga bilder.

ibland är det härligt att vara spontan!


Tomas Wedin i ett kvällsligt bad

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla