• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Sommarlov

Ja, det sa bara swoooosh så var det första halvåret snart slut. I dag hade mina barn skolavslutning och går på sommarlov. På grund av Corona så var det ju ingen vanlig skolavslutning och jag hade bokat in en helt vanlig arbetsdag. Under dagen hade det blivit en missuppfattning och en av mina fotograferingar blev inställd. Så då hade jag lite tid att bränna förbi och ta de "obligatoriska" sommarlovsbilderna.


Nog tusan hade det börjat regna precis när jag kom, men vad spelar det för roll när allting kommer omkring? Jag hade med mig en Profoto B10 och en OCF 2' Octa som tillsammans med min Canon EOSR har blivit något av en go to i situationer som denna.

För första gången på länge gjorde jag en direkt överföring av bilderna till Lightroom för iOS i bilen på väg till nästa jobb. Och jag hade glömt bort hur smidigt det är, för när jag var hemma så var bilderna redan synkade till min dator och jag kunde justera lite nivåer.


Jag hade önskat att det var en mer somrig och blå himmel, men istället blev det en grå och dassig och blown out himmel, men vad gör väl det? Det funkar ju lika bra då motiven är så söta som de är. (Japp. Biased ;) )


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla