Så j-a nära....

Förutsättningarna var klara. Vinst och man tog klivet upp i allsvenskan. Och så nära det var. Nykvarn hade övertaget, och även ledningen, i stort sett hela matchen. Efter 1-0 i första perioden gick man ifrån till 3-0 tidigt i den andra. Värmdö lyckades spräcka Nykvarns nolla i slutet av den andra perioden och inför den sista så kändes det som en tvåmålsledning skulle räcka.


Men Värmdö ville annat. De kämpade på och lyckades kvittera till 3-3. Men istället för att hänga med huvudena knöt Nykvarnspelarna nävarna och svävade återigen upp i en tvåmålsledning efter två snabba mål och känslan att det var klart började infinna sig.


Värmdö, som tidigare visat att de är skickliga i spel 6–5 tog ut målvakten och började spela runt. Och dra på trissor, de lyckades göra två mål de sista två minuterna och tog matchen till förlängning, och i förlängningen lyckades man även sätta dit den sista bollen.


Nu väntar en tredje och avgörande match i Björkestahallen nu på lördag.

Tim Löfgren och Kevin Rigogiannis jublar efter 5-3.

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0