• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Start av ett nytt privat projekt

Jag har funderat väldigt länge på det här projektet. Det har böljat lite fram och tillbaka, men nu äntligen känner jag att det är dags att göra slag i saken. Projektet är ett fotoprojekt om "vanliga människor" från det stället man bor. I det här fallet Nykvarn.


Där kommer jag att på olika sätt föreviga dessa, främst i bild, men till viss del också rörlig bild och text. Projektet kommer sedan att först och främst presenteras digitalt, för att sedan, förhoppningsvis hamna på en vägg på något härligt galleri.


Jag kommer att jobba med porträtt/headshots, miljöfotograferingar och kontraster (på olika sätt). Vill inte avslöja allt för mycket just nu, men du får gärna hänga med när det lider. Och om det råkar vara så att du bor eller känner ett starkt band till Nykvarn så är du välkommen att anmäla dig som frivillig.


Anmmälingarna började i söndags den 17 januari och det har kommit in en massa härliga anmälningar redan. MEN, det finns absolut plats för fler. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret på den här sidan


Det här blir kul!


35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla