• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Pressbilder Ylva Hällen

Så blev det äntligen av. SVT-ikonen och den fantastiska Ylva Hällen har massor med spännande saker på gång. Och med en kort deadline lyckades vi få till en fotografering av pressbilder till några av dem. Det var en regnig söndag, men inget stoppar ett proffs. Och då talar jag inte om mig själv, utan om Ylva som inte lät regnet stoppa henne från att agera framför kameran.

Vi började dock inomhus och tog ett par nära porträtt i olika former. Vi ville spetsa till porträtten så att det skulle passa ett specifikt uppdrag nu i sommar och vi behövde hitta genuin glädje i bilderna. Det är superlätt när det kommer till Ylva. Hon är ett riktigt proffs framför kameran. Och helt ärligt. Av de cirka 600 frames vi tog så lovar jag att hon blundade, eller grimaserade på max en. EN!!! Det är faktiskt en helt sjuk ratio. Skulle situationen varit tvärtom, att Ylva fotograferad mig så hade det nog varit precis tvärtom. Att jag hade inte gjort en grimas, eller blundat på kanske en eller två. :)

Efter inomhusporträtten begav vi oss ut för att hitta något som skulle kunna liknas vid en portal. Till slut så hittade vi en gammal mur ute på Kvarnholmen som gav en bra kontrast till Ylvas röda klänning och till hennes jacka.
Bilderna kan laddas ner högupplösta från Ylvas hemsida - www.ylvahallen.se , är fria att använda i relevanta sammanhang och fotografens namn skall nämnas.

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla