• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Portfolio Shoot

Det finns mycket att säga om den här pandemin. Det har drabbat oss alla på olika sätt. Ett sätt det har drabbat mig på är att jag under den här tiden har fotograferat mer "döda ting" än levande. Därför är jag extra glad att det åtminstone då och då bokas fotograferingar med människor... Hurra!


Tidigare i veckan var en sån dag. Då fick jag besök av Marlene från Eskilstuna som ville ha bilder till sin portfolio på modellagenturen Ladies Team . Ladies team är en modellagentur i Sverige som startades 1988. De är nischade med lite mognare modeller. Alla modeller som är anslutna är från 30 år och uppåt. Ylva Stubbing driver agenturen.


Målsättningen med plåtningen var att få fram lite olika variationer på Marlene. Allt från vanlig t-shirt och jeanstjej till business till hipp mormor.


Nu återstår att se vilka bilder Marlene väljer att använda, och i min bok finns det oerhört många att välja bland. Det blev en bra och framförallt rolig shoot.

Äldre kvinna i kort grått hår håller händerna på nacken och ler brett. Hon är klädd i en vit skjorta med en grå stickad tröja över.
Marlene på en av bilderna från plåtningen

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla