• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Nytt objektiv att testa

Efter en liten fadäs under dagens fotografering. Eller fadäs och fadäs, det var väl bara en tidsfråga. Men eftersom jag på två dagar tappat min Canon 5D lika många gånger så gav kamerans skärm upp och dog. Kamerahuset har varit en rejäl arbetshäst och tjänat mig väl och får nu segla iväg till kamerahimlen. Så efter den här fadäsen så var goda råd dyra, och jag var tvungen att på smidigaste sätt lösa detta.


Den lösningen det blev var att i stället för att damma av min 6D så kommer jag under en testperiod använda min Canon EOS R även på bostadsfotograferingar. Anledningen till att jag inte har gjort det tidigare har, förutom att kameran som sagt är en arbetshäst, är också att min EOS R inte är kompatibelt med mitt vidvinkelobjektiv Tamron 15-30.


Det blev en snabb sökning på Blocket och jag hittade ett perfekt objektiv (16-35) till ett bra pris. Så från och med i morgon så blir det kul att testa lite nytt. På väg hem så passade jag på att ta ett par bilder för att testa. Och så här långt så är jag nöjd och även positivt överraskad.
8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla