Nykvarns Lucia 2019


Natten går tunga fjät... osv.... Det blev en oerhört stämningsfylld luciakonsert av Nykvarns Lucia Julia Astor och hennes tärnor och resterande luciatåg under fredagkvällen. Och det blev en minst sagt intim tillställning då Turinge kyrka endast får ta in 142 personer totalt och bara luciatåget bestod av cirka 50 pers. Så det blev många bänkrader som fick gapa tomma till förmån för brandsäkerheten.


Nykvarns lucia arrangerades för nionde året och har blivit en stark tradition i Nykvarns kommun. Tyvärr är det en ganska svår lokal att fotografera i, framförallt när det kommer till en nedsläckt och stämningsfull kyrka. Men några bilder blev det. Det här är en av mina favoriter.


Snart är det jul. :)

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0