• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Erbjudande till alla Nykvarnsföretag!

Vi har nu lämnat ett ganska trist år bakom oss och vi alla hoppas nog att 2021 ska vara vändningen och att mycket återigen ska bli normalt. Nåväl, så normalt det kan bli i alla fall. Jag väljer i alla fall att se positivt på det kommande året och vill ha med mig er på resan.


Att gynna de lokala aktörerna är alltid viktigt och ännu viktigare nu. Därför känner jag att jag vill erbjuda en superdeal till alla företag som verkar i Nykvarn med omnejd.


Vad är det för erbjudande då?

Erbjudandet innebär att du får dubbelt upp på din bokning. Det vill säga, bokar du en halvdag, får du en heldag. Bokar du en heldag får du två. Och bokar du en timme så får du två timmar. Ja, du fattar.


Och utöver det ingår upp till 8 timmars redigering för film och 4 timmar för bildredigering helt utan extra kostnad. Bilder och filmer som du sedan har rättigheterna att använda fritt i din egen verksamhet internationellt som nationellt och i alla typer av syften.


Du kan läsa lite mer om företagsfoto här


Att ha snygga och aktuella bilder på din hemsida och i dina sociala medie-kanaler är en stor fördel. Det skulle kunna jämföras med en fysisk butik. Ingen vill gå in och handla i en butik med osorterade och inaktuella varor. Inte heller vill man handla i en stökig butik.

Många hemsidor använder sig idag av så kallade Stock-bilder. Alltså genrebilder köpta eller gratis som representerar något. Den mest klassiska är "business-bilden" (se exempel). Visst, den tjänar sitt syfte och bilden förmedlar något bra. Men den genomskådas lätt, då många av bilderna ofta har en speciell stil. Här skulle man kunna skapa en mycket starkare känsla och engagemang hos besökaren om man i stället har bilder som faktiskt kan härledas till den verksamheten man bedriver. Varför inte ställa upp medarbetarna i en liknande bild. ;)


Det finns så mycket man kan göra. Allt från att bara uppdatera sin digitala närvaro med nya fräscha bilder, till att lägga upp en hel digital årsplan. Oavsett vad så kan jag vara med och hjälpa er med det. Väldigt kostnadseffektivt just nu dessutom.


Nyfiken? Vill du veta mer. Det är bara att höra av sig. Skicka ett chatmeddelande här på sidan eller fyll i formuläret på den här sidan.


Erbjudandet gäller under Januari månad och gäller för företag som är belägna eller verksamma i Nykvarn. (Ja, visst finns det en viss "gummisnodd" gällande placering och så om man ber snällt. ;) )


Vi ses!

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla