• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

New Section Alert


Bilden föreställer artisten Kristin Amparo iförd en stor vit stickad tröja och under den en grå luvtröja med huvan uppdragen. Kristin blundar på bilden.
Album Cover Art för Kristin Amparo på Spotify

I bland är det kul att se tillbaka på bilder man har tagit, saker man gjort och vilka avtryck som har satts. Därför har jag nu skapat en ny sektion på sidan där jag kommer att samla mina verk i andra sammanhang än själva bilden. Det kan vara till en nyhetsartikel, en cover art på spotify, ja i princip vad som helst. :)


Om det är så att du har en bild på väggen hemma, eller av någon annan anledning har något av mina verk någonstans så får du mer än gärna skicka en bild på bilden så att säga, så kan jag lägga upp den. Det vore skoj. Här hittar du sidan.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla