• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

LOVAD i Melodifestivalen

I dagens läge, med restriktioner och extra mycket hemmasittande är det väl snudd på omöjligt att undgå att Melodifestivalen 2021 är i full gång? Programmet som många älskar att hata, men ännu fler älskar att älska. Jag är inget hardcore-fan, men jag tittar nog på de flesta deltävlingarna varje år.


I årets upplaga, deltävling 4 så dök ett bekant ansikte upp. I alla fall för mig. Lova Drevstam, aka LOVAD stod framför min lins i höstas för lite pressbilder och albumcovers. Jag minns att det var precis i vevan där hon skulle få besked om hon skulle få vara med i Mello eller inte.


Jag tycker hon gjorde en grym debut med låten "Allting är precis likadant". Dessvärre gick hon inte vidare, men räkna med att höra den på radion från och med nu.


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla