• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Lite "Fototerapi"

Jag är inte mycket av en "Nightcrawler", eller för den delen nattfotograf. Men jag har alltid varit fascinerad av bilder tagna på kvällen/natten, och när det kommer till skyskrapor är jag en total sucker. Det är bland det bästa jag vet.


Det finns inte mycket till varken skyskrapor eller roliga cityscapes i området, så när jag får feeling för att dra ut en liten stund så får man hitta annat. Pendeltågsbron i Södertälje är ett av ställena jag verkligen gillar. Dit åker jag kanske ett par gånger per år och försöker få till lite olika varianter av bilder. Kikade tidigare i dag och den första bilden jag la upp därifrån var i Maj 2014 på mitt instagramkonto.


Men det är inte bara foton jag vill ha med mig därifrån. Den platsen jag åker till är helt mörk och öde, men är liksom inringad av motorvägen och pendeltågen. Som en oas mitt i kaoset, och jag tror att det är en stor anledning till att jag återkommer. :)


I går kväll var det dags igen. Jag blev "utslängd" av min ena dotter som skulle kolla på film med kompisar. Och med utslängd menar jag nog mer att jag flydde fältet en stund. Tonårsbarn ni vet.. ;)


Det blev ett par olika kompositioner av bilder. Tyvärr så var vädret lite väl tråkigt, men jag är hyfsat nöjd ändå.En bild på pendeltågsbron i Södertälje. Bron är centrerad och upplyst och till höger ser man E4:an. Ett pendeltåg passerar och i och med att fotot är taget med lång slutartid så ser man bara långa ljusstreck från tåget.
Pendeltågsbron i Södertälje by night

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla