• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Nice omslag ändå...

Uppdaterat: 18 okt. 2020

På fredag den 16/10 släpper Jakob Karlberg sin nästa singel - "Oförstärkt" på sitt nya skivbolag TGR Music Group. För knappt en månad sedan hade jag det stora nöjet att fotografera lite pressbilder och omslag till det. Tanken var att vi skulle vara utomhus, men då regnet öste ner hyrde vi istället ett hotellrum på Hotel Rival på Mariatorget. Det var också där som jag hörde låten för första gången. Live och precis lika avskalat som det kommer att låta på det kommande debutalbumet. Ett album som kommer att få samma namn som första singeln.Artisen Jakob Karlberg med Stockholm i bakgrunden.
Jakob Karlberg - ny singel - Oförstärkt

Är du sugen på att lyssna på Jakob Karlbergs nya låt (den är grym, tro mig, jag har lyssnat på den) så kan men göra en Presave i sin favoritmusiktjänst. Klicka på bilden här bredvid för att komma dit. Då blir du påmind om att lyssna på den nu på fredag.


"Jag försökte ha kontroll. Men gav kass regi till min egen huvudroll" (min favoritrad ur låten)


Sho!

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla