• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Isolering under Covid 19

Tänk att det snart har gått 1,5 år sedan det här pandemieländet startade. Helt sjukt när man tänker efter. Var tog tiden vägen liksom. Det känns inte som att man har gjort allt för mycket, men ändå är vi här, den bästa tiden på året, när vår förvandlas till sommar. Nåväl, det är lite för kallt och lite för regnigt just nu, men snart så. Vi hoppas på en härlig sommar.


Den senaste tiden har det varit högtryck på fotografering av bostäder. Och det bästa med den typen av uppdrag är att man får komma till platser som man aldrig annars ens skulle vara i närheten av att besöka. Som i går till exempel. Ett fritidshus vid sjön Klämmingen i Gnesta. Efter en ca 100 meter lång promenad uppenbarade sig det här. Det var något speciellt med den platsen, och jag fick en känsla, som trots negativ, kändes positiv. Jag tänkte att: "Om man varit isolerad här under pandemin, så har man inte haft det allt för jävligt i alla fall".


Nu hoppas vi att siffrorna fortsätter att dala och att vi snart kan slappna av igen. Om ändå bara för en stund.En ensam stol på en brygga vid vattnet.
Covid Isolation by the sea

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla