Inte alltid så lätt... ;)

Den stundande fotbollssäsongen börjar skaka igång från sin vintervila med svinkalla träningar på stenhårda konstgräsplaner. I söndags spelade tjejerna i New Mills flickor 07/08 sina första träningsmatcher för säsongen. Efter matcherna var det lagaktivitet och en planerad fotografering av nya profilbilder för den kommande säsongen.


Som vanligt så blandas det seriöst med lite mindre seriöst. Och det är precis då det är som bäst. Tänkte att jag bjuder på några av de bästa bilderna. :)


©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0