Innebandy i kampen mot cancer

För tredje året i rad arrangerades en "kändismatch" i Björkestahallen i Nykvarn. Där mötte återigen ett mixat Nykvarnslag ett mixat Zone All Stars, med spelare i absoluta innebandyeliten. Bland annat en VM-guldmedaljör i målvakten Marina Durling.


Det är inte en match som går till historien när det kommer till kämparanda, men det finns mycket talang och kunnande på planen och ett och annat tricks visades upp. Och jag har aldrig sett så många leenden under en och samma innebandymatch tidigare. MEN! Det är en match som går till historien för att göra en god sak. Nykvarns innebandy har samlat in massor med pengar till cancerforskningen i sina olika events. Varje år spelar herrarna och damerna i specialdesignade ställ, som efter matchen auktioneras ut och där pengarna oavkortat går till forskningen. Ett mycket bra initiativ.


Kul att se några "hemvändare" också. Spelare som Victor Wettergren och Simon Westgärds som är fostrade i Nykvarn och nu har tagit steget till spel i den högsta ligan SSL.


FUCK CANCER!


©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0