Ibland händer det

Det är inte ofta min äldsta dotter friviligt ställer upp på bild. Men ibland så. Visserligen handlade det om en viss typ av utpressning den här gången. I utbyte mot att hon, och en klasskompis fick praktisera hos mig under Lillhagaskolans prao-vecka. Båda dansar på danslinjen på JAM i Södertälje och då passade vi på att låna lokalen lite snabbt innan en av deras klasser för att försöka få till några bilder.


Det blev några bra bilder, men tiden vi hade var alldeles för kort. Det tar ju alltid lite längre tid än man tänkt sig. Men det gav mersmak.
©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0