• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Helt slut, men full av energi

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var trött efter tre eftermiddagar av fotograferingar på förskola i Järna. Snabbt räknat har jag siktat linsen på ett 60-tal kids i olika åldrar. När man är mitt uppe i det känns ingenting, men när jag på kvällarna har kommit hem har jag känt både träningsvärk efter att kasta gosedjur och att jag varit helt tom i huvudet. Men när lugnet har lagt sig och ekvationen är löst så hamnar man ändå på ett rejält plus på energikontot.


Det är trots allt en ynnest och fantastiskt att få se resultatet av dessa individers korta stund framför kameran. En del gråt, en massa skratt och självklart vill man hålla en förälder eller ett syskon i handen en stund. Och det är rätt häftigt att de där hundradels sekunderna där tiden fryser skapar ett minne för lång tid framöver.


Nu är jag i fullt sjå att ladda över och ladda upp de sista bilderna. Och sen ska jag luta mig tillbaka och dricka en kopp kaffe. För det är jag värd. Och tack alla föräldrar och framförallt barn på Järnas förskolor som kom förbi och trotsade kylan i uterummet. Och såklart ett stort tack till personalen som villigt höll sig ur vägen och hjälpte till för att göra det möjligt. För nog kan man säga att det fanns ett sug efter fina "dagisbilder".
24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla