Helgnöje vid järnvägsspåret

Vi har pratat om det många gånger och under en lång tid. Tobbe W ville gärna att jag skulle fota honom och jag ville gärna göra detsamma. Men tiden går, man hittar ingen tid som passar för den här typen av grejer och VIPS så har det gått typ två år. Helt sjukt.


Men i helgen fick vi äntligen till en tid som passade oss båda och dammade av debuten av vad jag tror skulle kunna bli många fler gånger. Syftet för mig är att bli bättre på "on location" och mer urbana "modellbilder" och Tobbes syfte är att ha bilder till sina sociala medier och eventuellt ta det vidare till en agentur eller till andra typer av modell och skådisuppdrag.


Förutom ett överbackat kamerastativ och smutsiga skor var det hur kul som helst. Och det blev ju ganska bra, eller vad säger du?©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0