Gubben i månen

Jag har gjort det tidigare, men det var längesen. Idag var månen (typ) full och lyste starkt över Nykvarn. Så jag tänkte att det var dags igen. Så jag monterade mitt Tamron 150-600 på min Canon 5D mkIII och åkte iväg till industriområdet ute vid Mörby. För jag vet att där brukar det vara mörkt och man kan enkelt se månen över trädtopparna.

För den som är nyfiken så ställde jag in kameran med följande inställningar:

Bländare: f8

Slutartid: 1/160

ISO: 400


Och efter en snabb putsning i Photoshop kan det se ut så här


Det är något otroligt magiskt med den där runda saken uppe i rymden. ska vi åka dit?
©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0