Glad Påsk dåra...

Alltså det här året har verkligen gått snabbt så här långt. Och rent känslomässigt känns det nästan som att vi är framme vid sommarlov istället för påsklov. Jag menar 19 grader och strålande sol. Jag minns somrar där temperaturerna inte ens varit i närheten av det. :)


Hursomhelst. Glad Påsk på er alla fantastiska varelser. Efter påsk blir det ett nytt omtag och studiofotograferingen kommer att prioriteras lite extra ett tag framöver. Så håll utkik på nya erbjudanden att ta del av.


Meanwhile.... påskmiddag!


Glad påsk alla fantastiska varelser

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0