• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Futsalucia by SEFAB (uppdaterad)

Uppdaterat: 12 dec. 2021

Nu ligger bilder uppe båda dagarna från Futsalucia by SEFAB 2021.

I helgen pågår Futsalucia i Nykvarn – en futsalturnering för tjejer arrangerad av New Mill. I New Mill spelar bland annat min dotter, och jag har sedan länge ett starkt engagemang i föreningen och även i styrelsen. Jag kommer under helgen att fotografera en hel del från matcher och fick frågan under fredagen var man kunde se bilderna. Tanken var först att enbart ha ett bildspel i hallarna, men efter "påtryckningar" kommer jag även att lägga ut dem för påseende i ett galleri. Bilderna kommer att läggas upp, och det kommer att ske löpande och med största sannolikhet inte direkt. Det till stor del för att (tyvärr) så är nätverket inte optimalt, eller ens befintligt i Furuborghallen för tillfället. Därför kommer jag högst troligt att ladda upp bilderna när jag kommer till ett bättre och mer stabilt nätverk. Dels för att en stor del av tiden går att att just fotografera. :)


Så ha tålamod så kommer bilderna att laddas upp på sidan. Mer info och länk kommer du hitta på www.iampeter.se/futsalucia .


Bilderna kommer att laddas upp i relativt låg upplösning (optimalt för sociala medier) och är fria att använda så länge fotografens namn Peter Hagström och en taggning till @iampeter.se på Instagram respektive @houseofhumblemedia på Facebook läggs till.


Stort tack på förhand och tack för underhållningen under Futsalucia by SEFAB.111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla