• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Fotokurs på jullovet

För en vecka sedan fick jag frågan att sätta ihop en fotokurs för ungdomar i Nykvarns kommun, och nu är det officiellt. Vid två tillfällen - den 20+21/12 kommer denna äga rum på Fritidsfabriken i Nykvarn.


Jag håller nu för fullt på att slipa på innehållet och framförandet och den kommer att rikta sig till ungdomar mellan 12-16 år som vill ta sin "vardagliga fotografering" till nästa nivå. Kompositioner, redigeringar, vad man ska tänka på och mycket mer. Inga förkunskaper krävs.


Så här säger flyern:

"Tycker du om att fotografera? Skulle du vilja lära dig att bli bättre på att ta bilder? Nu har du som är mellan 12-16 år möjlighet att förbättra dina fotoskills med hjälp av den professionella fotografen och ansiktet bakom IamPeter, Peter Hagström. Du kommer under 4h lära dig mer om hur en kamera fungerar, hur du ska tänka när du komponerar bilder och sedan få förslag på hur du kan redigera bilderna för att få dem att lyfta ytterligare. Det blir en lekfull eftermiddag där teori blandas med praktiska övningar för att du ska utvecklas som fotograf."


-Kl 13.00-17.00

-20/12 och 21/12

-Åldersgrupp 12-16 år

-Fritidsfabriken, Centrumvägen 2


Är du sugen på att lära dig mer om fotografering. Se till att anmäla dig. Anmälan tillsammans med eventuella allergier (det bjuds på fika) skickas senast den 16/12 till fritidsfabriken(at)nykvarn.se
102 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla