• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Fotografering Järnas Förskolor


Nu är det två år sen sist. Det kom en pandemi emellan och trots att det fortfarande finns begränsningar har vi hittat en lösning att återigen erbjuda fotografering för barn i förskolorna i Järna.


Tisdag, onsdag och torsdag, närmare bestämt den 16,17 och 18:e November riggas studion upp i uterummet på Starrbäckens förskola. Där kommer det finnas möjlighet att fotograferas och samtidigt säkra årets julklapp till nära och kära.
Det blir vanligare och vanligare att skolor och kommuner går ifrån den sedvanliga skolfotograferingen, men det betyder inte att viljan eller behovet inte finns. Min målsättning med den här typen av fotograferingar är inte bara att tillgodose det behovet, utan också se till att bilderna blir av högsta kvalitet och så bra som möjligt. För i ärlighetens namn så finns det för många dåliga exempel på skolfoton än vad som känns rimligt.


Tiderna som erbjuds är bokningsbara och det görs på egen fri vilja förstås. Skulle det vara så att det finns tider som är obokade, eller tid över så kommer det även att erbjudas drop in. Men då tiden är begränsad är det bäst att boka sin tid. Fotograferingen kostar 349:- och då inkluderas själva fotograferinge, en framkallade bild 20x30 cm + frakt. Vill man hellre ha en digital fil på vald bild går det precis lika bra. Och då kan du framkalla den hur många gånger du vill i flera olika format. Eller varför inte sätta bilden på en mugg, eller till och med en fototapet? Och framförallt säkra årets julklapp till nära och kära.


Kan du inte delta under dessa dagar är du alltid välkommen att boka en familjefotografering hos mig.

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla