• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

"Fotboll är roligt"

Kanske beror det på att jag själv har idrottande tjejer, kanske beror det på att jag inte tycker om orättvisor. Förmodligen är det en mix av båda två. Men att tjejidrott ska få ta en minst lika stor plats som killarna och framförallt att de inte ska prioriteras ned ser jag som en självklarhet. Det finns alldeles för lång stories om det motsatta.


Därför är det väldigt lätt för mig att säga ja till att hjälpa tjejefotbollsföreningen New Mill med lite bilder till sina sociala medier och annat. Jag fotograferade några av dem för ett par veckor sen, men då kunde inte spelarna i 09/!0-laget vara med. Så under måndagkvällen passade vi på att komplettera med lite bilder med spelare från det laget.


Bilderna kommer främst användas av lagen för att skapa en snygg visuell profil och för att kunna locka lite fler spelare till de olika lagen.


På bilden ser ni Maria som hade väldigt svårt att hålla sig för skratt, och jag tyckte den här bilden symboliserar väldigt mycket hur tjejerna i den här föreningen har det - roligt. Det händer så mycket även utanför det sportsliga och det finns många engagerade ledare som ser till att de här tjejerna har roligt både på, och utanför fotbollsplanen.
24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla