Första skalpen i TV-pucken

I går drog TV-puckskvalet för flickor igång och spelas på tre platser i landet. Sörmlands lag, som jag fotograferade tidigare i veckan, spelar sina matcher i Mariestad och hade sin första match mot Dalarna under fredagkvällen. Hittade en bild som jag tyckte passa ganska bra. En kompisbild på Pandora Nåtby och Mindy Lindholm som var högst delaktiga i att Sörmland tog två av tre möjliga poäng i premiärmatchen.


Pandora gjorde matchens första mål. Dalarna gjorde sen två raka innan Sörmland kvitterade. I förlängningen stod Mindy för det avgörande 3-2. I dag fortsätter kvalet med två matcher för sörmlänningarna.


Lycka till!

Mindy Lindholm och Pandora Nåtby

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0