Förändringen börjar ta form

Nu har jag så sakteliga börjat flytta över saker till det nya kontoret/studion i Vindhammar i Turinge. Hittills har jag flängt mellan en massa roliga uppdrag och andra åtaganden så jag har inte riktigt hunnit komma i ordning, men ett par steg är i alla fall tagna.


Det hela började med att jag började tröttna lite på att kväll efter kväll sitta vid sängändan och arbeta och tankarna började fara iväg till att ha något ställe att utföra arbetet på och sen bara kunna vara avslappnad i hemmets vrå. Dessutom har jag möjlighet att från och med nu kunna erbjuda mina kunder en fantastisk miljö att vistas och fotograferas i. Och är man hungrig är det bara att gå en trappa ner till fantastiska Turinge Ost&Vin.


Så välkommen säger jag, till en ny era och nya möjligheter att fotograferas eller bara kom förbi och ta en kopp kaffe.
©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0