Det händer lite roliga saker...

Efter en tids funderingar och ibland smått irriterande små grubblingar så dök ett tillfälle upp för mig att ta ett kliv mot något nytt och fräscht. Man kan nästan säga att det kom som en skänk från ovan, en blixt från klar himmel och alla andra saker man kan säga när något dyker upp som man inte har förväntat sig.


Än så länge väljer jag att hålla det lite hemligt, då själva formaliteterna inte riktigt är klara än. Men det är bara en tidsfråga.


Så fort det är klart kommer jag basunera ut det, och på köpet kommer jag köra en rätt så spännande drive för mina kunder.


Håll ut! ;)

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0