• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

Dags att presentera vinnaren

Fram till förra söndagen pågick en tävling på min instagram med chans att vinna en fotografering. Tävlingen gick ut på att följa @houseofhumblemedia, gilla och kommentera och samtidigt berätta vem man skulle vilja se på bild.


Tävlingen är avgjord och nu har en vinnare utsetts. För att vinna var man, såklart tvungen att uppfylla tävlingskraven, men jag ville också bli "kittlad" kreativt (få mig att tänka på intressanta och roliga bilder) av vinnaren jag skulle utse.


Inte så mycket att dra ut på kanske. Let's presentera vinnaren. En vinnare som erhåller ett presentkort på fotografering eller andra tjänster/produkter här på sidan.


Grattis Julia Can!


Ni andra som inte vann den här gången - skicka ett mejl till mig och ni erhåller en generös rabattkod till den dagen ni vill boka en fotografering.


Tusen kramar!
39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla