Crossfit-tävling i Nykvarn


Crossfit is not for quitters

Under helgen stod crossfit-fotografering på agendan. Detta då Crossfit Nykvarn anordnade sin allra första tävling i den relativt nyöppnade boxen och jag fick frågan om jag ville täcka den. Och givetvis ville jag det. Det är alltid speciellt att fotografera Live-events. Det blir mycket Run and Gun och få möjligheter till att styra bilderna. Det gäller också att hålla sig ur vägen för flygande hantlar och adrenalinstinna deltagare.


Med facit i hand så tycker jag själv att jag lyckades bra med uppdraget. Och det blev en rejäl laddning med bilder från dagen. Så det tog en stund att gå igenom alla. Den stora lärdomen är det där med att blanda befintligt ljus med blixt. Jag hade med mig två stycken Profoto B10, men till slut använde jag mig egentligen bara av en då det blev många förflyttningar under själva tävlingsmomenten, då det var fyra tävlande grupper samtidigt. Oavsett resultatet. Oavsett en eller två Profoto-blixtar, så var det en väldigt kul lördag. Och för den som är sugen på att träna på Crossfit Nykvarn är det bara att flyga in på deras hemsida.Svävande skivstång

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0