• Facebook
  • Instagram
  • Peter Hagström

En stor del av min tid just nu

Det är märkliga tider helt klart. Och det har såklart ingen missat. Som fotograf har det varit lite speciellt då många typer av fotograferingar inte blivit av det senaste året. Företag har inte vågat investera, ingen vill skicka sina barn till studion, sportevenemang är inställda och så är även de flesta bröllop.

Ett badrum i marmor med badkar, toalett, dubbla handfat och en duschkabin. Kranar och dusch i guld.
Ett badrum i en villa i Södertälje. En sammansättning av tre olika exponeringar.

I drygt sex år har jag till och från arbetat med bostadsfotografering åt mäklare. Och jag är glad att jag har haft det de senaste året. För den branschen är en av de branscher som faktiskt gått bättre än tidigare. Fler och fler verkar vilja ha större lägenheter, en sommarstuga på landet eller lägga sina besparingar på drömvillan.


Det är ett spännande och roligt jobb där jag under dessa år har varit och fotograferat åtskilliga objekt. Allt från huset utan golv och väggar till slott. Och en del av det roliga är att träffa människorna bakom försäljningen.


Behöver du hjälp att fotografera din lägenhet? Behöver du kanske hjälp med redigering av bilderna från fotograferingen? Här finns det erfarenhet på många olika plan. Eller smit in på Fastighetsbyrån Södertälje och Nykvarn så finns stor möjlighet att några av mina bilder finns där.


Dessa bilder togs från en villa i Södertälje tidigare idag och är redigerade av mig7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla