Behind the scenes...

I bland finns det saker som gör att man inte kan ta sig till min studio för en fotografering. Det är verkligen inga problem. Det går lika bra att ta studion till dig. Det enda som behövs är lite utrymme och lite gott kaffe. (Bortsett från ett glatt humör då).


I veckan var jag hemma hos Ayla för att hjälpa henne med pressbilder inför den stundande högsäsongen. Ayla levererade och kaffet var gott.


Mer om Ayla hittar du på aylakabaca.se©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0