Allsvenskan nästa

I den tredje och direkt avgörande matchen i kvalet till Allsvenskan visade Nykvarns IBF att man är bäst när det gäller. Efter underläge och ett oordnat spel de första två perioderna vaknade hemmalaget till slut till och gav Värmdö en rejäl match.


Nykvarn lyckades vända 1-3 till 4-3 och Oscar Janthe sköt det avgörande skottet med endast 39 sekunder kvar av matchen.


Så nu är det allsvenskt spel som gäller för Nykvarn följande säsong. Lycka till boys. Det har varit lika kul som vanligt att fota er i högform.


©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0