Årets hockeydebut avklarad

Så var årets första hockeyfotografering ett faktum. Leksands if kom till Scaniarinken för att ta sig an Södertälje SK. Leksand drog det längsta strået och klev av isen med siffrorna 6-3. En match som hade alla förutsättningar att bli en härlig drabbning blev inte mycket annat än en relativt trött fight mellan två anfallsglada lag. Defensiven fungerade inte för något av lagen och närkamperna var få.


Det har också blivit förändringar kring fotograferingen i Scaniarinken den här säsongen. De tidigare fotobåsen (bredvid spelarnas avbytarbås) har byggts igen med plexiglas, vilket gör det svårt att få skarpa bilder. Istället får fotograferna nu stå i publikentréerna under matchen. Något som i mitt tycke är lite tråkigt, då man kommer lite längre ifrån. Men det fungerar.
©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0