FÖRSKOLEFOTOGRAFERING

NYKVARN EDITION

Tycker du, som flera andra, att det är lite synd att det inte blev någon fotografering på förskolan? Tillhör du dem som ändå blir lite besviken när fotona kommer? Eller är du helt enkelt ute efter den där perfekta farmorochfarfarjulklappen? Då kan det här vara något för dig. För ett par veckor sedan gjorde jag en fotografering för intresserade på Järnas förskolor och tänkte att, såklart jag måste göra det även på "hemmaplan" i Nykvarn. Så, sagt och gjort. Den 4&5 December kör vi i min studio i Vindhammar i Turinge. (Gamla Strängnäsvägen 335, ovanför Turinge Ost&Vin) Välkomna att boka här på sidan, släng iväg ett meddelande här, eller sms:a 070 555 62 92. Erbjudandet gäller dig som har barn i förskolan. Syskonfotografering går att ordna för 200:- extra. Exempelbilder från förra veckans fotografering hittar du här

/Peter

Riktigt bra upplevelse. Peter fick bra kontakt med min son på en gång och jag fick förtroende för honom på en gång. Superbra bilder, enkelt och smidigt, en bra upplevelse och en fotograf jag kommer att rekommendera.

Förskolefoto 2019

Den 4 & 5 December mellan klockan 15.00-18.00 finns möjlighet att ta bilder på era barn i förskolan. Fotograferingen äger rum i min lokal i Vindhammar i Turinge. (Ovanför Turinge Ost&Vin) och är tillgänglig för samtliga förskolebarn i Nykvarns förskolor. Du betalar för fotograferingen (300:-) och i fotograferingen ingår två prints i A4. 

I mån av plats kommer det även erbjudas Drop in, men det är superenkelt att boka och på det sättet säkra din plats (och tid) för fotograferingen. 

Välkommen!

När: 4&5 December

Var: Gamla Strängnäsvägen 335

Tid: 15:00-18:00 (ca)

Pris: 300:- (inkl, 2 förstoringar i A4*)

Syskon: +200:- (inkl. 2 förstoringar i A4*)

 

Möjlighet att komplettera med fler kopior, fler storlekar och digitala filer för både print och sociala medier kommer att finnas. Samtliga bilder från fotograferingen läggs upp i ett galleri, och du väljer själv din/dina favoriter.

*I stället för 1 bild på A4, finns möjligheten att istället välja 2 av samma bild i format A5. 

Supernöjd! Jag är otroligt glad för fantastiska och alldeles unika bilder! Kan varmt rekommendera Peter! /Patrycja

BOKA

Ingenting att boka just nu
 

WHAT'S THE WORD?

REBECCA, FÖRÄLDER

Tålamod som moder Theresa, som lyckades få fram både leende och lite show från en trotsig 3 åring.

ELIN, FÖRÄLDER

Superfina bilder. Charmiga och äkta. Även flexibel med beskärning osv efter önskemål. Bra kontakt med barnen, kanske lite kort om tid då det tog ett tag innan våra 2åringar mjuknade.

FRIDA, FÖRÄLDER

Jag tycker det är härligt att det blir liv i dina bilder och inte så stelt som skolfotografering annars kan vara. Kul också att barnen får bestämma hur de vill röra sig. Tycker att du leder dem genom fotograferingen på ett bra sätt.

©2019 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.