• Facebook
  • Instagram

Fyll i din intresseanmälan här

Tack! Vi återkommer så snart vi kan.

Ladda upp bild på dig själv

Snabba frågor och svar

Jag vet inte om jag vill, men jag vet någon annan som skulle passa bra?


Det går jättebra att rekommendera/nominera någon annan. Skriv bara deras kontaktuppgifter i fältet. För att vara hygglig kan du också berätta för dem att du har gjort det. Det finns inget bindande med att fylla i kontaktformuläret. Det är bara en intresseanmälan.
Vem står bakom projektet?


Bakom projektet står jag, Peter Hagström. Nykvarnsbo sedan 6 år och fotograf. Beroende på hur projektet skrider fram så kommer jag troligtvis behöva hjälp av fler "visuella berättare". Så hojta till om du är intresserad.
Får jag betalt?


Projektet är på frivillig basis och någon ersättning utgår inte för deltagande. Däremot får du välja en förstoring på någon av de bilder som tas i samband med det.
Var kommer bilderna publiceras?


Bilderna kommer att publiceras digitalt och kommer inte att säljas vidare utan samtycke från dig. Vid fototillfället signerar du en modellrelease som ger mig rätten att publicera bilderna. Om det skulle bli så att någon av bilderna skulle passa som exempelvis "stockfoto", så signeras ett nytt avtal och du får i det fallet ersättning/royalty för bilden.
Varför ska jag ladda upp en bild på mig själv?


Bilden har inget med själva urvalsprocessen att göra. Din "story" är viktigare. En bild är till för att skapa idéer för fotograferingen. I varje fotografering kommer det vara porträtt, koncept och något experimentiellt. Att ladda upp en bild är frivilligt.
Jag undrar över något, men hittar inte svaret här?


Inga konstigheter. Du kan använda samma kontaktformulär för att ställa din fråga. Eller så skickar du ett meddelande via chatfunktionen här nedanför, så återkommer jag så snart jag kan.
Har projektet någon politisk koppling?


Fick denna bra och viktiga fråga från en person som var nyfiken. Ingen alls. Projektet är religiöst och politiskt obundet. Projektet är mitt eget och publicerade tankar är deltagarnas. Urvalet sker efter intresseanmälan och viss variation kommer att ske i publicering för att skapa bredd.

Den senaste tiden har påverkat oss alla, och vi har lärt oss vikten och lyckan av det och de som finns i vår närhet. I detta projekt ligger fokus på det lokala. Alla styrkor, platser, alla fantastiska människor (både synliga och osynliga) och mycket mer som gör vår vardag och tillvaro till den det är. I detta projekt finns plats för hjältehistorier, besvikelser, lyckliga stunder, misslyckanden... ja, egentligen ALLT. 

Nykvarn

- En visuell berättelse

Ett kul fotoprojekt från och om Nykvarn

Det här projektet är någonting jag har velat göra länge, och nu är det äntligen dags att ta nästa steg. I korta drag handlar det om en visuell "berättelse" om Nykvarns kommun där personerna står i fokus. 

För att projektet ska kunna genomföras behöver jag hjälp av DIG. Det spelar ingen roll hur ung eller gammal du är, hur du ser ut, eller vad du har för åsikter. Det enda som spelar roll är att du kan tänka dig att fotograferas, berätta lite om dig själv och eventuellt någon kort videointervju. Visst låter det kul? 

Vad projektet handlar om och vad förväntas av dig?

Som sagt så är detta en visuell berättelse där du som Nykvarnsbo har huvudrollen. Det kommer att börja som ett digitalt projekt, men det finns även tankar på en tryckt form framöver. 

För att kvalificera för projektet krävs att: 

1. Du är frivillig

2. Du kan tänka dig att ställa upp på både konstnärliga och lite "knasiga" fotograferingar.

3. Du tillåter publicering av bilder, både digitalt och i tryckt form

4. Du tycker att det är en rolig idé

Hur går det till, och hur presenteras projektet

Om du känner att dig nyfiken och skulle tycka att det är en rolig idé så anmäler du dig via kontaktformuläret på den här sidan. När du anmält ditt intresse tar jag kontakt och du får lite mer information om projektet. Du kommer i detta läge få svara på ett par frågor innan vi går till nästa steg. 

Jag vill inte berätta allt för mycket om hur projektet kommer att presenteras och vad syftet är - ÄN. Men det kommer att presenteras när jag har några frivilliga. 

Copyright 2021 - House of Humble Media