top of page
  • Facebook
  • Instagram

Den senaste tiden har påverkat oss alla, och vi har lärt oss vikten och lyckan av det och de som finns i vår närhet. I detta projekt ligger fokus på det lokala. Alla styrkor, platser, alla fantastiska människor (både synliga och osynliga) och mycket mer som gör vår vardag och tillvaro till den det är. I detta projekt finns plats för hjältehistorier, besvikelser, lyckliga stunder, misslyckanden... ja, egentligen ALLT. 

Nykvarn

- En visuell berättelse

Ett kul fotoprojekt från och om Nykvarn

Det här projektet är någonting jag har velat göra länge, och nu är det äntligen dags att ta nästa steg. I korta drag handlar det om en visuell "berättelse" om Nykvarns kommun där personerna står i fokus. 

För att projektet ska kunna genomföras behöver jag hjälp av DIG. Det spelar ingen roll hur ung eller gammal du är, hur du ser ut, eller vad du har för åsikter. Det enda som spelar roll är att du kan tänka dig att fotograferas, berätta lite om dig själv och eventuellt någon kort videointervju. Visst låter det kul? 

Vad projektet handlar om och vad förväntas av dig?

Som sagt så är detta en visuell berättelse där du som Nykvarnsbo har huvudrollen. Det kommer att börja som ett digitalt projekt, men det finns även tankar på en tryckt form framöver. 

För att kvalificera för projektet krävs att: 

1. Du är frivillig

2. Du kan tänka dig att ställa upp på både konstnärliga och lite "knasiga" fotograferingar.

3. Du tillåter publicering av bilder, både digitalt och i tryckt form

4. Du tycker att det är en rolig idé

Hur går det till, och hur presenteras projektet

Om du känner att dig nyfiken och skulle tycka att det är en rolig idé så anmäler du dig via kontaktformuläret på den här sidan. När du anmält ditt intresse tar jag kontakt och du får lite mer information om projektet. Du kommer i detta läge få svara på ett par frågor innan vi går till nästa steg. 

Jag vill inte berätta allt för mycket om hur projektet kommer att presenteras och vad syftet är - ÄN. Men det kommer att presenteras när jag har några frivilliga. 

bottom of page