top of page
  • Facebook
  • Instagram
Fotografering Förskola Bildlänkar

På den här sidan hittar du en  länk till ditt personliga galleri från fotograferingen på Konvaljens Förskola i November 2022. Du klickar på den länk som gäller ditt barn och kommer då till en sida med galleriet. Du anger ditt namn och e-postadress och lösenordet är dina fyra sista siffror i det telefonnummer som fotograferingen är bokad i.

Bilderna i galleriet har genomgått en enkel bildhantering. Efter ditt val går dessa bilder igenom manuellt och nivåer justeras och störande moment (såsom synlig blixt i bild) tas bort. Längre ned på sidan kommer information och svar på de vanligaste frågorna inom kort. Har du några som helst frågor, så tveka inte att höra av dig. Antingen via chattfönstret här nedan, eller genom att skicka ett meddelande till mig via formuläret.

Svar på vanliga frågor hittar du här

//Peter

1. Alme

2. Daisy

3. Emilia&Lisa

4. Bonny&Lola

5. Liam

6. Leo

7. Ronja&Leia

8. Herje&Idun

9. Lilo&Matheus

Tisdag 22/11

10. Wilma&Jack

11. Otto Svarvare

12. Lea

13. Belle

14. Emma&Olle

15. Elias&Jennifer

16. Henry

17. Gustav

18. Malte

19. Albin

20. Astrid&Oscar

Onsdag 23/11

21. Harry Greta & Ebba

22. Theres

23. Ludwig

24. Casper&Elton

25. Sindri&Eyvin

26. Ammi

27. Gustav

28. Alexander

29. William&Ofeliah

30. Leonel

Torsdag 24/11

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Undrar du över något är det bara att höra av dig. Antingen via chattfönstret här på sidan eller via formuläret här

Jag uppdaterar löpande om fler frågor dyker upp.

Fotografering Starrbäcken
22-24/11 - 2022
Fotograferingen

Fotograferingen sker i studiomiljö med enfärgad bakgrund. Det tar cirka 10 minuter och under den tiden tas olika varianter av bilder beroende på barnets vilja, humör och känsla. 

Bokningen

Bokningen sker direkt på hemsidan, eller genom kontakt till mig. Antal tider är begränsade och "Drop In" erbjuds endast vid mån av tid, eller obokade tider. 

Vad händer sen?

Bilderna som tas läggs upp i ett lösenordsskyddat galleri där ni i lugn och ro kan välja era favoriter. Gör du ditt val inom 7 dagar efter fotograferingen garanteras leverans innan jul. En bild 20x30 cm ingår, men ni kan självklart välja fler format och favoriter till förmånliga priser. 

Betalning/Avbokning

Betalning av fotografering inklusive framkallad bild (20x30 cm) görs vid bokningstillfället. Avbokning sker senast 48 timmar innan fotograferingstillfället. Om förhinder uppstår på fotodagen kan betalningen användas i en kompletterande fotografering i studio på annan plats. Betalning sker med betalkort eller swish.

Syskonfotografering

Många har syskon i förskolan, eller kanske vill ni ta med det äldre syskonet som redan har lämnat förskolan. Det går också bra. Då bokar ni istället syskonfotografering och får lite mer tid och såklart en extra bild.

Digitala filer

Vill ni inte ha en framkallad bild kan ni istället byta ut den mot en digital fil i högsta möjliga upplösning. Den bilden kan ni framkalla hur många gånger ni vill och i många olika format. 

Frågor/Funderingar/Önskemål

Är det något ni undrar över, eller om ni har några specifika önskemål? Tveka inte att kontakta mig. Antingen skriver ni ett meddelande direkt i chatten här på sidan, eller fyller i formuläret här

Hur bokar jag

Du bokar fotograferingen direkt här på sidan. Klicka på den tjänst du vill ha, välj tid, betala och sen ses vi på Starrbäckens förskola antingen den 22:a, 23:e eller 24:e November.

Det blir kul! /Peter

bottom of page