FÖRSKOLEFOTOGRAFERING

järna förskolor

Ge mig feedback

Ge feedback och tävla om presentkort värt 500:- Jag strävar efter att bli bättre och utvecklas både som människa och fotograf, och därför är din åsikt oerhört viktig för mig. Jag skulle vilja, baserat på fotograferingen  veta hur du upplevde fotograferingen och bilderna och om du har några synpunkter, hurrarop, klagomål eller beröm, ja you name it. Sätt din rating i stjärnor och skriv i fältet och du är med och tävlar om ett presentkort som kan användas vid bokning av fotografering, produkter eller vid beställning av fler bilder. (Vinnaren dras den 6 december, förlängt i väntan på fler insändningar)  TACK! /Peter

Skriv omdömeGanska dåligtInte så braBraMycket braGrymt braSkriv omdöme
Är det ok om jag postar en bild ditt fantastiska barn i mina sociala medier på @houseofhumblemedia

Förskolefoto 2019

Den 18 samt 19 November finns möjlighet att ta bilder på era barn i förskolan. Fotograferingen äger rum på Starrbäckens förskola och är tillgänglig för samtliga förskolebarn i Järnas förskolor. I mån av plats kommer det även erbjudas Drop in, men det är superenkelt att boka och på det sättet säkra din plats (och tid) för fotografering.

När: 18&19 November

Var: Starrbäckens Förskola

Tid: 14:00-17:30 (ca)

Pris: 300:- (inkl, 2 förstoringar i A4*)

Syskon: +200:- (inkl. 2 förstoringar i A4)

 

Möjlighet att komplettera med fler kopior, fler storlekar och digitala filer för både print och sociala medier kommer att finnas. Samtliga bilder från fotograferingen läggs upp i ett galleri, och du väljer själv din/dina favoriter. *I stället för 1 bild på A4, finns möjligheten att få 2 bilder i format A5. 

BOKA

Ingenting att boka just nu

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0