FÖRSKOLEFOTOGRAFERING

järna förskolor

Förskolefoto 2019

Den 18 samt 19 November finns möjlighet att ta bilder på era barn i förskolan. Fotograferingen äger rum på Starrbäckens förskola och är tillgänglig för samtliga förskolebarn i Järnas förskolor. I mån av plats kommer det även erbjudas Drop in, men det är superenkelt att boka och på det sättet säkra din plats (och tid) för fotografering.

När: 18&19 November

Var: Starrbäckens Förskola

Tid: 14:00-17:30 (ca)

Pris: 300:- (inkl, 2 förstoringar i A4*)

Syskon: +200:- (inkl. 2 förstoringar i A4)

 

Möjlighet att komplettera med fler kopior, fler storlekar och digitala filer för både print och sociala medier kommer att finnas. Samtliga bilder från fotograferingen läggs upp i ett galleri, och du väljer själv din/dina favoriter. *I stället för 1 bild på A4, finns möjligheten att få 2 bilder i format A5. 

BOKA

Fotografering av förskolebarn på Järnas förskolor den 18&19 November. Ett bra tillfälle att uppdatera fotoväggen eller säkra julklapparna till nära och kära. I priset ink...
Fotografering Förskola
kr300

©2019 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.