PRISER

REDAKTIONELLA UPPDRAG

1150:-/h (exkl. moms)

Löpande grundpris för redaktionella uppdrag till tryckt tidning eller tidskrift, samt motsvarande elektronisk utgåva. Minsta debitering 2 timmar. För en offert för ett specifikt uppdrag - klicka här. 

KOMMERSIELLA UPPDRAG

1500:-/h (exkl. moms)

Löpande grundpris för kommersiella uppdrag. I priset ingår användningsrätt i två år i exempelvis årsredovisningar, annonser, företagspresentationer, företagswebb eller pdf−presentationer, för att nämna några. För en offert för ett specifikt uppdrag - klicka här. 

 

ARKIVbildER PRISER

Få en offert
arrow&v
 

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0